For the Dancing and the Dreaming!

Hur gick det med trädgårdsarbetet nu under förmiddagen?
Påbörjade rensa en utav våra stora rabatter vid altanen. Rabatterna såg oskötta ut. Tog en före bild. (Kommer förmodligen att dela en bild på resultatet!) Sambon hjälper mycket med trädgården. Hade inte kommit långt utan honom. Vårt mål är att rensa bort allt ogräs. Därefter kunna in handla blommor, buskar och utomhus möbler. Har mycket kvar tills vi kan börja handla in. Var skönt att kunna ha på Spotifyn och kunna lyssna samtidigt som man höll på med trädgårdsarbetet. Musiken höll motivationen igång. Hann med en hel del innan regnet föll ner. Vi hade tur som började med trädgårdsarbetet i tid.

Idag var det trotts allt städar söndag, och gick det lika bra med detta ämne? 
Det gick trotts allt lika bra med städningen. Även om energin inte höll hela vägen eller som man hoppades på. Hann vi ändå med vardagsrummet och köket. Spendera mer förmiddagstid med städningen. Därefter eftermiddagstid i trädgården. Även om man inte gör mycket varje dag. Det lilla är det som räknas och får en att komma någonstans. Förhoppningsvis så kommer vi någonstans imorgon. Båda med städningen och med trädgårdsarbetet. Vi kan alltid hoppas på detta!

Vad har man hittat på dessa första kvällstimmar?
Åkte iväg till mataffären och köpte in mat inför veckan som kommer. Frukost. Måltider. Matlådor. Förberedde inför hela veckan framöver. Fyllde på våra vattendunkar. Kommer få kommunalt vatten inom framtid. Tills dess kan vi inte dricka vårt egna kranvatten. Innehåller för höga järnvärden. Har vant oss vid nuläget. Hoppas verkligen på att dom börjar gräva inom kort. Sambon var så OTROLIGT gullig och tillaga hamburgare till mig. Kan verkligen inte ha sallad eller ost på hamburgaren. Hade nästan ingen aptit idag. Killen lyckades ändå mig att äta upp maten. Helt utmattad och trött nu på kvällen. Har även obeskrivligt ont i ryggen på grund utav allt trädgårdsarbete och städning. Har en kota som är fel belastad och stör mig en hel del under kvällarna. Kommer vila upp mig nu och förhoppningsvis är smärtan helt borta till imorgon!

1 comment / Add your comment below

Kommentera