Jamie – 80 days left!

Sov som ett barn under natten. Vaknade inte någon gång för ett badrumsbesök. Kände mig helt utvilad och på ett strålande humör. Kommer förmodligen fortsätta med trädgårdsarbetet. Handla mat och städa. Skall även fortsätta med renoveringen i Jamies sovrum. Känns verkligen overkligt att sonen kommer vara med oss runt om åttio dagar. Tiden flyger verkligen förbi. Vissa dagar kommer självklart att kännas längre än andra. Har ändå mycket uppgifter här hemma och är konstant sysselsatt. Trött på tyngden magen har mot ryggen. Många förklarar och skriver hur mycket dom saknar graviditets magen. Absolut ingenting jag personligt kommer sakna. Förmodligen blir det dessa sparkarna och små rörelserna ifrån magen man kommer sakna. Man påminns konstant vilket mirakel man har i magen. Sonen rör på sig. Leendet man får på läpparna.

Vad händer mer till idag?
Förutom att vi kallar denna dagen för städar söndag. Spenderar vi större delen utav dagen utomhus i trädgården. Måste iväg och handla förnödenheter inför veckan framöver. Frukostmålen och middagarna. Matlådorna. Det blir att städa nedervåningen och övervåningen. Renbäddning. Dammsuga. Moppa. Tvätta. Mycket mer kommer vi på att städa längs med eftermiddagen. Påbörja med gästrummet. Renovera och städa. Vet aldrig när tiden kommer då gästrummet måste användas. Gäster eller familjemedlemmar stannar över. Förberedd och klart. Hoppas ni ALLA får en toppen söndag – Ciao!

1 comment / Add your comment below

Kommentera