Something new and something old!

Åkte hemifrån lite kort efter tio tiden, bildäcken i bilen och påväg mot Göteborg. Hämta upp en gåstol. Lite efter halv elva tiden så befann man sig på plats. Ulrika var en sådan ängel som mötte upp mig. Har verkligen inget lokalsinne i Göteborg. Verkligen en ängel. Jättetrevlig och var lätt att prata med. Lämnade inte därifrån med enbart gåstolen till Jamie utan fick två stycken badbaljor med. Beslutade oss för att fortsätta med kontakten med denna tjejen. Hoppas hennes fina son mår någorlunda bättre snart. Åkte därefter vägarna förbi min väns verkstad för att få däcken bytta. Vid två tiden var man klar för hemgång. Sittandes hemma. Utmattad och ändå på ett positivt humör. Väntar på finaste sambon. Kommer laga middag tillsammans. Se hur vi skall planera resterna utav eftermiddagen och kvällen tillsammans. Haft en bra dag hittills – Ciao!

1 comment / Add your comment below

Kommentera