Thinking out loud!

Som alla andra nätter, gäller det sju badrumsbesök och konstant behov utav att dricka vatten. Sambons väckarklocka gick igång under morgontimmarna. Sov om med mig i tio minuter innan han klev upp. Bäddade snabbt sängen och därefter gömde mig med mysfiltar. Killen fixade sig i ordning och drog till arbetet. Var fortfarande utmattad efter alla besök under natten. Somnade lyckligtvis om igen. Vaknade inte förrän vid tio tiden. Kände mig inte på en utav mina bästa sidor. Tvingade upp på fötterna. På med kläder och drog ut. Påbörja med att rensa rabatterna på altanen. Satt utomhus i någon timme. Innan kroppen börja säga till. Gick direkt in istället. Började med att dammsuga. Små pyssla i köket. Sambon var hemma vid två tiden. Hjälpa mig med att ta ut vinterdäcken och ställa dom i förrådet. Åkte därefter iväg på egna äventyr!

Skulle träffa fina Katja vid Frölunda Torg. Promenera, ta en fika och shoppa. Finna något fynd. Skulle även köpa hennes äldre bilbarnstol. Verkligen ett fynd för dagen. Har verkligen en lång lista man skall inskaffa innan Jamie kommer till världen. Hade ifrån början ingen aning om hur mycket man verkligen behöver till en graviditet, förlossningen och till en bebis. Har turen med att finna en lista, vi kan köpa in och pricka av. Har ett ungefär femtio procent kvar utav allt. Har vi turen på vår sida så har vi ett ungefär elva-tio veckor kvar innan bebisen väljer sig att komma till oss. Haft en mens smärta som kommit och gått lite längs med dagen. Inget som gör ont. Irriterande enbart. Så får ha ett öga mot detta. Ifall det skulle bli värre. Förhoppnings lägger sig smärtan och det visar sig enbart vara växtvärk. Så klockan närmar sig äntligen sju på kvällen och påbörja planera vad man skall hitta på. Sambon har åkt iväg för att träna och arbeta ett kvällspass.

Förmodligen att ta på mysbyxor, en för stor t-shirt och min jacka. Gå ut och fortsätta med mitt trädgårdsarbete. Överasska mannen när han kommer hem. Med att man har fortsatt med artbetet. Har planerna om att kanske ha en grillkväll med en annat par till helgen. Vill gärna bli klar med rabatterna till dess. Vet att man har för höga mål och det är trotts allt mycket kvar att rensa. Det är ändå bra med mål och kanske man blir klar med allt i tid. Kan alltid hoppas. Hålla tummarna och tår på detta. Efter arbetet utomhus kommer man förmodligen att börja städa inomhus. Moppa på nedervåningen. Därefter börja dammsuga; barnrummet, gästrummet, hallen, badrummet och vårt sovrum. Många rum som skall städas – Ciao!

1 comment / Add your comment below

Kommentera