The Summer Vibes!

Väckarklockan gick igång nu under morgontimmarna. Trött. Törstig. Man kände sig allmänt ofräsch inuti kroppen. Vred och vände på mig. Lyckas somna om nu var under en liten skala. Lika bra att kliva upp. Fixa i ordning frukost, pyssla lite med kläder och städningen. Vid tolv tiden kom sambon tillbaka hem. Tillagade pannkakor och beslutade oss om att njuta lite utav det vackra vädret. Somnade utomhus i solen. Både var utmattade och var verkligen jätteskönt utomhus. När vi vaknade upp så kände man sig lika ofräsch igen. Med mensvärk och på ett ganska dåligt humör. Försökte man hålla sig ovan ytan och ta det dåliga till sidan. Kom på iden med att äta pizza idag. Såklart så är min sambo en ängel och fixade i ordning allt för mig. Bortskämt känner man sig ibland. Nu är man fortfarande utmattad. Kanske man inte mådde som bäst idag. Sambon lyckades ändå ge mig en någorlunda toppen dag. Skönt att få krypa ner i en ren bäddad säng. Sova ut och slippa väckarklockan. Har STORA planer med trädgården och med barnrummet imorgon. Hoppas på fint väder – Ciao!

1 comment / Add your comment below

Kommentera